marți, 19 iulie 2011

Ce sunt medicamentele?

Toate medicamentele, nu reprezinta decat o bomba cu efect intarzaiat. Zilnic, vezi oameni disperati ce asteapta sa primeasca medicamentele gratuite de la stat. Cum se tratau oamenii pe vremea bunicii? Leacuri babesti, plantele daruite de Dumnezeu nu raman doar povesti...a venit timpul sa ne trezim la realitate.
Haide-ti, impreuna sa ne cunoastem mai bne corpul! Mai intai sa aflam carui tip apartinem..tipului alfa sau omega? Observati daca duminica, luni si marti suportati mai bine grasimile animale-tipul alfa, sau pe cele vegetale-tipul omega.In functie de aceasta constatare veti incerca sa va pregatiti meniul zilei.
Pentru meditatie...in fiecare zi sa rostiti ceste cuvinte binefacatoare de minuni:"In fiecare dimineata/S-avem gandul bun pe fata/Inspre soare sa privim/ Iubirea s-o daruim".
Tu esti un om liber? Vreau sa aud glasul tau stapanitor, si nu ca ai scapat doar de un jug. Poti singur sa-ti oferi in fiecar zi binele, asa ca pe o lege. Poti sa-ti fii propriul tau judecator si razbunatorul legii tale? Eu cred ca da, deoarece numai tu singur iti cunosti interiorul cel mai bine....celalat nu poate vedea decat o parte din tine. Si asa cum bine zis imi spunea aseara, un bun prieten,"Tu nu poti intelege ce este in sufletul meu", tot asa nici el nu ma va intelege pe mine...eu trebuie sa ma inteleg cel mai bine.
Pentru calmarea nervilor, sunt atatea vitamine ce se intalnesc in coaja boabelor de cereale, in orez, drojdie si cartofi. Nu sunt indicate nici prea multe fructe aduse din strainatate,mancarurile prea reci sau prea fierbinti, prea dulci sau prea acre. In locul mancarurilor gatite, preferatile pe cele fara foc.
Luna Noua sau Luna Plina are de asemenea o importanta deosebita in schimbarea comportamentului omului. Sunt numeroase activitati ce sunt influientate de acest lucru, in special cand e vorba de operatii chirurgicale care se pot planifica numai intr-o anumita zi. Sunt unii medici ce respecta ceea ce eu spun..si planifica operatia in functie de aceasta informatie importanta.Dar sunt si unii care opereza la voia intamplarii, numai ca sa se vada cu buzunarul plin.
TRAITI FRUMOS SI SANATOS, FITI FRUMOSI SI IN INTERIOR !!!!!!!!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu