marți, 26 iulie 2011

Miscare = Sanatate


Tu omule, cand ai fost ultima oara prin parc? De ce esti obsedat doar de calculator?
Cine astepti ca sa te scoata? Nimeni nu va putea sa faca acest lucru , decat doar tu singur. Cand este o familie, atunci rogi partenerul sa te insoteasca...iar daca acesta refuza pleci de unul(a)singura.
Cel mai important este sa te bucuri de beneficiile miscarii, care inlatura durerile de coloana, punand in actiune toti muschii organismului tau.
Durerile de spate? Cum adica pe mine sa ma doara? Nu ne dam seama ca este o problema destul de spinoasa pentru majoritatea dintre noi. Durerile de spate nu apar doar la persoanele mai in varsta, ci si la tinerii care stau ore in sir in fata unui calculator, crezand ca vor castiga ceva....De cine sunt generate aceste dureri? Doar de pozitia incorecta, incepand chiar de la gradinita, apoi la scoala, liceu, facultate...dar nu numai? Si mersul incorect, greutatile ce le ridicam brusc, fara sa constientizam cat ne va costa mai tarziu?
Doar o ora pe zi miscare ...si ai sa vezi ce mult te ajuta? Ideea este sa faci in fiecare zi..si nu numai o zi , doua si gata...m-am plictisit.
Acum, fiindca este vara si este frumos, sfatul meu este sa va plimbati cat mai mult!!!!Poate in viitor, ma voi inscrie si eu in "Clubul sportivilor".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu